Book Contents

Book Index

Štítky

V IS K2 lze k vybraným dokladům prodeje a nákupu a k některým dalším číselníkům (např. Dodavatelé/Odběratelé, Příležitosti) přiřazovat štítky. Nastavením štítků lze rozlišit vybrané záznamy pro lepší přehlednost například v Kanbanu. Každému štítku definujeme název, ikonu, barvu pozadí a textu. Štítky lze vkládat, měnit a mazat i na potvrzených dokladech, jelikož mají vesměs doplňkový charakter daného dokladu. K jednomu dokladu je možné připsat libovolné množství štítků.

Book Contents

Book Index

Práce se štítky

Pro práci se štítky musí být uživatel přepnutý na záložku Štítky modulu, který štítky podporuje. jedná se o vybrané knihy dokladů prodeje, nákupu a například Příležitosti nebo kniha Odběratelů/Dodavatelů.

pic_8165

Obr.: Záložka Štítky na knize Zakázky

Book Contents

Book Index

Kniha Štítky

V Prohlížení, ve Změně i v Novém záznamu použijeme pro vložení štítku klávesu Ins nebo akci Nový ze záhlaví tabulky pro štítky. Po stisknutí se vyvolá kniha Štítků. V knize Štítků nalezneme všechny již existující záznamy štítků pro daný modul.

pic_8167

Obr.: Modul Štítky, záložka Seznam

Nový štítek založíme standardním způsobem, tedy klávesou Ins nebo akci Nový z ribbonu knihy Štítky. Na záložce Základní údaje vyplníme pole pro definici štítku.

pic_8166

Obr.: Nový záznam v knize Štítky

V poli Typ vidíme knihu/modul, pro který záznam vytváříme. Vytvářený štítek je vázán právě na jeden typ a lze jej použít pouze na jednom modulu. Do pole Název a Popis vyplníme text, který štítek definuje. V polích Ikona vybereme ikonu a v polích Barva štítku a Barva textu štítku můžeme nastavit i barevném spektrum pro daný štítek.

Na záložce Záznamy pak vidíme seznam záznamů, na kterých je štítek přiřazen

pic_8168

Obr.: Záložka Záznamy