Book Contents

Book Index

Další možnosti nastavení notifikací

Notifikace lze nastavit také pomocí pravého tlačítka myši na poli dokladu, jehož změnu budeme chtít notifikovat. Funguje to obdobně jako filtry, tzn. že lze upozornění přidat na kterékoliv straně dokladu.

pic_2492
Obr.: Faktura vydaná - nastavení notifikace

Po zvolení možnosti Přidat upozornění se otevře formulář Podmínka. Postup práce je shodný jako s formulářem pro nastavení podmínek v záložce Podmínky (viz. Notifikační systém - Podmínky, obr. Formulář pro definici podmínky notifikace).

pic_2646
Obr.: Formulář pro nastavení parametrů upozornění - 1. záložka

Upozornění na danou akci lze z dokladu také zaslat přímo konkrétní osobě, a to volbou Poslat upozornění. Otevře se formulář, v němž vybereme kontaktní osobu a doplníme text zprávy pro příjemce. Tato zpráva se zobrazí na zařízení, která máme nastavena pro příjem notifikací.

pic_2645
Obr.: Formulář pro zaslání upozornění

Přes pravé tlačítko myši na políčku dokladu můžeme zobrazit seznam incidentů daného pole. Jedná se o možnost Seznam incidentů. Po provedení akce (zaplacení faktury) se incident zobrazí ve formuláři.

pic_2647
Obr.: Seznam incidentů

Ruční zpracování pomocí Ctrl+F9

Datové moduly pro incidenty a požadavky obsahují také akci "Zpracovat" pomocí kláves Ctrl+F9. Akce umožňuje zpracovat incidenty na požadavky a následně požadavky doručit - bez nutnosti použití AS.