Book Contents

Book Index

Skupiny mzdových složek

Skupina mzdových složek představuje výčet mzdových složek s nějakým společným znakem. Skupiny jsou zavedeny proto, že je potřeba do některých sestav (hlavně statistiky, např. ISPV , Plnění povinného podílu OZP) sčítat hodnoty určitých výstupních mzdových složek a to jak standardních tak uživatelských.

Skupina MZDL-HODOST - složky v ní zařazené se objeví v části Evidence pracovní doby na Mzdovém listu v sekci Ostatní. Tato sekce je na Mzdovém listu jen tehdy, jestliže je použita nějaká mzdová složka zařazená do skupiny MZDL - HODOST.

Stačí vytvořit nebo naimportovat skupinu a mzdovou složku do ní zařadit. Skupiny, do kterých je složka zařazená, můžeme vidět a také editovat na druhé straně Mzdových složek v číselníku.

pic_2148

Obr.: Skupiny mzdových složek - kniha

pic_2149

Obr.: Skupiny mzdových složek - 1. strana

Popis zatržítek:

Upozornit při importu

Pokud bude skupina mzdových složek součástí importu, pak při zatržení tohoto zatržítka bude po importu v logu vypsáno upozornění. Import se provede.

Blokovat při imporu

Pokud bude skupina mzdových složek součástí importu, pak při zatržení tohoto zatržítka nebude importována, i když bude pro import označena. Po importu bude v logu zapsáno, že import nebyl proveden.