Book Contents

Book Index

Pokyny po reinstalaci

Book Contents

Book Index

Standardní sestavy dokladů a parametr BusinessRegister

Od verze K2 luna.02 došlo ke změně typu parametru BusinessRegister. Původní typ Boolean se změnil na typ Integer. Nově parametr může nabývat hodnot 0,1 a 2. Hodnota 0 (bývalá hodnota false) text obchodního rejstříku nezobrazí. Hodnota 1 zobrazí maximálně dvouřádkový text. Nově byla provedena úprava tak, aby standardní doklady uměly zobrazit až čtyřádkový text OR a to řeší hodnota 2.

Je třeba projít knihu F9 (Skripty a sestavy v univerzálním rozhraní) a zkontrolovat, zda tento parametr není nastaven.

Změna typu parametru může mít vliv na speciály odvozené od standardu.

Pozn.: S ohledem na nastavení sekcí GroupFooter (propertie PrintPosition na hodnotu Dole v patičce dokladů nebylo možné použít property AutoFit sekce. V takovém případě by docházelo při větším počtu položek dokladů k překrývání textů. Přidání sekce pro OR s hodnotou parametru BusinessRegister = 2 problém vyřešilo.

Seznam sestav, kde došlo ke změně:

INT_DOC01.AM, INT_DOC03.AM, INT_DOC04.AM, OTHER_LIABILITY01.AM, Complaint.AM, REM_DOC01.AM, BASE_ADV.AM, PR_VYDZAK.AM, PDO_DOK01.AM, DLV_DOK02.AM, VF_DOK01.AM, VF_DOK01_PL.AM, VF_DOK01_PL_KOR.AM, VF_PD.AM, PRI_DOK01.AM, PF_DOK01.AM, PF_DOK01_PL_KOR.AM, OBV_DOK02.AM, OBV_DOK01.AM, DLP_DOK01.AM, ADVREC_DOC01.AM, ZAK_DOK01.AM, VYD_DOK01.AM, REZ_DOK01.AM, OBP_DOK02.AM, OBP_DOK01.AM.

Změny byly provedeny i v souvisejících unitách a formulářích:

F_Standard_Doc_Form.dfm, F_Standard_Doc_Form.pas, AM_StandardDoc.PAS.

Book Contents

Book Index

Import kurzovního lístku

Od verze K2 gaia jsme nahradili původní skripty pro import kurzovního lístku (KurzListok_ECB_XML.PAS, KurzListok_ECB_CSV.PAS, SK_ExchangeRate_History.PAS) novými skripty SK_ExchangeRate.PAS a SK_ExchangeRate_History.PAS.

Hlavní změnou je změna implicitního chování: Kurzy se importují s datem platnosti, tedy následující den (datum zveřejnění + 1).

Původní chování je možné docílit nastavením parametru UsePublicationDate = Ano.

Book Contents

Book Index

Modul kroky procesu

Modul TD_WWrkStep (Kroky procesu) obsahuje proměnné procesu (počítaná pole). K těmto polím se musí ve skriptu a sestavě přistupovat přes ProgName.