Book Contents

Book Index

Metodika pro přechod na verzi K2 iris

Úvod

Ve verzi K2 iris došlo ke změnám jádra systému a to v oblasti přepisu a sjednocení názvů property, metod a konstant zveřejněných z jádra do K2 skriptu. Toto přejmenování vychází z pravidel a konvencí, které byly definovány. Zároveň se rozšířil slovník používaných názvů. Tomuto přepisu říkáme standardizace IS K2.

Provedené změny mají velký dopad na speciální úpravy IS K2. Abychom tyto dopady zmírnili, vznikl tento text, který se detailně zabývá přechodem na verzi K2 iris, včetně popisu všech kroků, které je nutné provést. Samozřejmostí je popis definovaných pravidel a konvencí, které by bylo vhodné dodržovat i v případě implementace speciálních úprav u zákazníků.

Pro přechod na verzi K2 iris je nutné vycházet z verze K2 ori.05 nebo vyšší. Z nižších verzí K2 není možné přímo přejít na verzi K2 iris.

Informace k metodice

V textu, prosím, věnujte pozornost odstavcům Upozornění a Poznámka, které obsahují důležité informace u jednotlivých částí reinstalačního procesu.

Dokument popisuje hlavní rozdíly v reinstalaci K2 ori od běžné reinstalace, která je popsána v sekci – Metodika pro reinstalaci programu K2. Kromě některých zde uvedených částí, se celý reinstalační proces řídí výše zmíněným postupem.