Book Contents

Book Index

Pokyny po reinstalaci

Book Contents

Book Index

Standardní sestavy dokladů a parametr BusinessRegister

Od verze K2 luna.02 došlo ke změně typu parametru BusinessRegister. Původní typ Boolean se změnil na typ Integer. Nově parametr může nabývat hodnot 0,1 a 2. Hodnota 0 (bývalá hodnota false) text obchodního rejstříku nezobrazí. Hodnota 1 zobrazí maximálně dvouřádkový text. Nově byla provedena úprava tak, aby standardní doklady uměly zobrazit až čtyřádkový text OR a to řeší hodnota 2.

Je třeba projít knihu F9 (Skripty a sestavy v univerzálním rozhraní) a zkontrolovat, zda tento parametr není nastaven.

Změna typu parametru může mít vliv na speciály odvozené od standardu.

Pozn.: S ohledem na nastavení sekcí GroupFooter (propertie PrintPosition na hodnotu Dole v patičce dokladů nebylo možné použít property AutoFit sekce. V takovém případě by docházelo při větším počtu položek dokladů k překrývání textů. Přidání sekce pro OR s hodnotou parametru BusinessRegister = 2 problém vyřešilo.

Seznam sestav, kde došlo ke změně:

INT_DOC01.AM, INT_DOC03.AM, INT_DOC04.AM, OTHER_LIABILITY01.AM, Complaint.AM, REM_DOC01.AM, BASE_ADV.AM, PR_VYDZAK.AM, PDO_DOK01.AM, DLV_DOK02.AM, VF_DOK01.AM, VF_DOK01_PL.AM, VF_DOK01_PL_KOR.AM, VF_PD.AM, PRI_DOK01.AM, PF_DOK01.AM, PF_DOK01_PL_KOR.AM, OBV_DOK02.AM, OBV_DOK01.AM, DLP_DOK01.AM, ADVREC_DOC01.AM, ZAK_DOK01.AM, VYD_DOK01.AM, REZ_DOK01.AM, OBP_DOK02.AM, OBP_DOK01.AM.

Zěmny byly provedeny i v souvisejících unitách a formulářích:

F_Standard_Doc_Form.dfm, F_Standard_Doc_Form.pas, AM_StandardDoc.PAS.

Book Contents

Book Index

Kontrola zakázaného přístupu z webu

Na závěr instalace, případně reinstalace Aplikačního serveru se může zobrazit textový soubor se seznamem uživatelů. Důvodem je zpřísněná politika bezpečnosti uživatelských účtů IS K2.

Jednotlivým uživatelům je možné zakázat přístup z webu do IS K2 a všichni uživatelé mají po reinstalaci tento přístup zakázán. V textovém souboru, se na závěr instalace, zobrazí seznam všech uživatelů, kteří mají propojení na kontaktní osobu a zároveň mají zakázán přístup přes web. Tito nebudou moci používat některé funkce, jako je např. schvalování workflow z emailu. Pro tyto uživatele je nutné nastavit přístup z webu v knize Uživatelé - nastavení hesel.

pim_1362.png

Obr.: Seznam uživatelů se zakázaným přístupem z webu