Book Contents

Book Index

Databázové tabulky

Seznam nových tabulek

Seznam smazaných tabulek

Seznam změněných tabulek

Book Contents

Book Index

Zrušení parametrů Zadávat texty na položkách ve formátu HTML

V rámci sjednocení chování s jinými moduly byly zrušeny z nastavení knih Marketingu parametry Zadávat texty na položkách ve formátu HTML (pro nabídky i poptávky). Textový editor u interního a obchodního textu v novém UI na nabídkách/poptávkách má nastavenou automatickou detekci formátu.

Funkce Appendix z unity AM_Prodej

Funkce Appendix (z unity AM_Prodej.pas), která pracovala s poznámkami, již nebyla ve standardu používána. Protože standard s poznámkami nadále již nepracuje, byla funkce bez náhrady smazána, což může ovlivnit některé speciální sestavy a skripty.

Zrušení nepoužívaných funkcí z AM_StandardDoc

Z Am_StandardDoc.pas byly zrušeny funkce GetHtml_NameOfGoodsWithNumberingAccordTo, GetHtml_NameOfGoods, SuppressDeliveryAddress, SuppressDeliveryAddressVFDOK01 a Get_NameOfGoods137. Šlo o funkce, které byly používané do verze 140 a funkce byly závislé na použití pole flagy ze zboží, které od verze 141 (K2 luna) již neexistují. Místo funkce Get_NameOfGoods137 a GetHtml_NameOfGoodsWithNumberingAccordTo lze použít funkci Get_NameOfGoods141. Funkce SuppressDeliveryAddress, SuppressDeliveryAddressVFDOK01 se nepoužívají od roku 2015 a byly zrušeny bez náhrady v souvislosti se zrušením parametru SupressdeliveryAddress na dokladech nákupu a prodeje.