Book Contents

Book Index

Kalendář v knihách K2

Kalendář K2 lze umístit do jakékoliv knihy klienta K24web. Kalendáře v knihách jsou stejně jako samostatné knihy definovány ve fragmentech, v knize fragmentů.

Kalendáře v knihách K2 umožňují unikátní pohled na propojení dat a jejich časovou návaznost v K2. Aby data v knize dávala smyls, je nutné, aby správce, který vytváří šablony resp. poskytovatele kalendářových dat, dbal na správné nastavení šablony - více viz kapitola Šablony.

Data v kalendáři knihy jakéhokoliv dokladu by měly být filtrována a zobrazována přes jednu konkrétní společnou informaci dokladů.

Například pokud uživatel prochází v knize zákázek konkrétní kód zakázky, jsou záznamy v kalendáři jako faktury vydané, zakázky, dodací listy, výdejky atd. filtrovány pro tento konkrétní kód zakázky.

Pic_3545

Obr.: Kalendář v knize Kódy zakázek

Stejně jako v hlavním kalendář, tak i zde je možné změnit datum nebo přeplánovat nepotvrzený doklad pouhým přetažením myší na jiný den. Události, které mají počáteční i koncové datum je možné přetažením nebo roztažením události do dalšího dne změnit jak počátek, tak konec události a tím přímo změnit doklad v K2.