Book Contents

Book Index

Import/Export

V modulu Workflow lze provádět import a export verzovaných postupů a produktů workflow. Funkce zajišťují přenos dat mezi jednotlivými K2.

Book Contents

Book Index

Export a import verzovaného postupu

Export

Export se provádí na aktuálním záznamu spuštěním funkce Formulář / Akce / Export postupu.

pic_1964

Obr.: Formulář Export

Ve vstupním formuláři v poli Výstupní soubor zadáme cestu a název souboru. Po stisknutí tlačítka OK se uloží xml soubor.

Import

Import se provádí spuštěním funkce Formulář / Akce / Import postupu.

pic_4120

Obr.: Formulář Import

Ve vstupním formuláři v poli Vstupní soubor vybereme soubor.

Při importu můžeme zatrhnout možnosti:

Postup se naimportuje vždy ve stavu „editace“, a to se všemi údaji, které jsou v importovaném postupu zadány. Neimportují se pole s kontaktními osobami Schválil a Přezkoumal.

Pokud v K2, do které verzovaný postup importujeme, neexistují role či proměnné, které obsahuje importovaný postup, budou tyto vytvořeny včetně přiřazených kontaktních osob.

Pokud v K2, do které verzovaný postup importujeme, neexistuje produkt, který obsahuje importovaný postup, vytvoří se pouze hlavička tohoto produktu. Pokud chceme importovat i verzi daného produktu, použijeme funkci v knize produktů workflow (viz Export a import produktu workflow).

Book Contents

Book Index

Export a import produktu workflow

Export

Export se provádí na aktuálním záznamu spuštěním funkce Formulář / Akce / Export produktu. Ve vstupním formuláři v poli Výstupní soubor zadáme cestu a název souboru. Po stisknutí tlačítka OK se uloží xml soubor.

Import

Import se provádí spuštěním funkce Formulář / Akce / Import produktu. Ve vstupním formuláři v poli Vstupní soubor vybereme soubor. Při importu můžeme zatrhnout Import do aktuální verze - importovaný produkt se vloží do již předem vytvořené verze produktu.

Produkt se naimportuje vždy ve stavu „editace“, a to se všemi údaji, které jsou v importovaném produktu zadány.